ΟΙ ΠΡΟ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ 09/05!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 95€

Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται έως τις 12 το μεσημέρι (εργάσιμης ημέρας) αποστέλλονται την ίδια μέρα, με σειρά προτεραιότητας, με την Γενική Ταχυδρομική.

Όταν οι παραγγελίες πραγματοποιηθούν μετά τις 12 το μεσημέρι αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη. Οι παραγγελίες που γίνονται εντός Σαββατοκύριακου, αποστέλλονται Δευτέρα, εφόσον είναι εργάσιμη μέρα.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για κάθε αγορά άνω των 100€. Το ίδιο και η πρώτη αλλαγή που πιθανό να πραγματοποιήσετε. Σε περίπτωση αγοράς ποσού κάτω των 100€, τα μεταφορικά έξοδα είναι στα 3.5€. Τα έξοδα της αντικαταβολής είναι επίσης δωρεάν.

Η Παράδοση είναι Express και λαμβάνετε το δέμα σας εντός 1-2 εργάσιμες ημέρες για αποστολές χερσαίες εντός Ελλάδας και 2-3 εργάσιμες για αποστολές στην Πελοπόννησο. Για αποστολές σε νησιωτικές περιοχές, η αποστολή διαρκεί 2-4 εργάσιμες ανάλογα την περιοχή. Εάν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, λάβετε υπ’όψη σας πως το Σάββατο, η εταιρία μεταφορών/courier δεν πραγματοποιεί καμία παράδοση. Κατ’εξαίρεση, εάν θέλετε να παραλάβετε ημέρα Σάββατο, χρεώνεστε με επιπλέον 2 ευρώ. Διαφορετικά μπορείτε να παραλάβετε Σάββατο εσείς από την Γενική Ταχυδρομική της περιοχής σας, γνωρίζοντας τον αριθμό αποστολής σας από το e-mail που θα λάβετε από μας κατά την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Σημειώστε πως όταν κάνετε παραγγελία με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, για να εκτελεστεί η παραγγελία σας, θα προηγηθεί από μας τηλεφωνική κλήση στο τηλέφωνο που μας δώσατε, ώστε να επιβεβαιωθεί η παραγγελία καθώς και ότι τα στοιχεία σας είναι πραγματικά. Εάν ο πελάτης δεν απαντήσει, λαμβάνει από μας μήνυμα (sms) ή/και e-mail για να επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί μας. Εάν ούτε τότε υπάρξει επικοινωνία, δυστυχώς για λόγους ασφαλείας επειδή δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση πως είναι όλα πραγματικά, η αποστολή της παραγγελίας ΔΕΝ πραγματοποιείται και ακυρώνεται. Για να μην υπάρξει ταλαιπωρία και καθυστέρηση παρακαλούμε ελέγξτε πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, ότι ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε είναι ο σωστός.

Επίσης προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε καθυστέρηση, παρακαλούμε στην παραγγελία σας χρησιμοποιήστε μια ενεργή και κατοχυρωμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) όπως και έναν διαθέσιμο σωστό αριθμό τηλεφώνου για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας εφόσον υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας.

Απώλεια δέματος

Η devotedclo.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης ή σε περίπτωση απώλειας του δέματός σας που οφείλεται στην Courier.

Σε τέτοια περίπτωση, που δεν παραλάβετε στις αναφερόμενες προθεσμίες, αρχικά η devotedclo.com πραγματοποιεί έλεγχο προς την Courier, ο οποίος μπορεί να διαρκέσει κατά μέγιστο ως και 15 ημέρες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Εάν δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση εντός 15 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται, οπότε σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, σας επιστρέφεται το ποσό.

Follow us
TOP
SHOPPING BAG 0